Ahmet Eralp Çiftliği'nde Online Alışveriş Başladı!

Güllaç Nasıl Yapılır ?

Malzemeler: 10 yaprak hazır güllaç2.5 litre günlük doğal süt2.5 su bardağı toz şeker1 su bardağı pudra şekeri1 su bardağı hindistan ceviziYarım çay bardağı gül suyuYeşil fıstıkFile fındık Süslemek için: Kiraz şekerlemesiToz yeşil fıstık Hazırlanışı: Güllaç Tarifi için tencereye 2.5 litre…

Evde Dondurma Yapımı

Malzemeler: 1 litre günlük doğal süt2 yumurta1 paket vanilya6 çorba kaşığı şeker1 tatlı kaşığı salep Hazırlanışı: Sütü kaynatın ve altını kısık ateş kıvamına getirin. Bu esnada yumurtalar ile vanilya sahlebi iyice çırpın. Çırpma işlemi sonrasında elde ettiğiniz karışımı kaynamakta olan…

Evde Tereyağ Yapımı

• Yoğurt yapımı sırasında, kaynamış sütün üzerindeki kaymağı sıyırıp bir kavanozda biriktirin. • 4-5 yoğurt yapımı sonrasında tereyağ yapmaya yeterli miktar süt kaymağı birikecektir. • Biriken süt kaymağını bir kapta 5 dakika mikser ile karıştırın. • Parmak dayanacak sıcaklıktaki 1…

Çökelek Nasıl Yapılır ?

Aldığınız süt kesilirse değerlendirmek için Süt kesiği, (lor veya çökelek de denir) yapabilirsiniz. Süt kesilmeden de lor yapmanız mümkündür. Bunun için önce sütün kesilmesini sağlamalısınız. Sütü kaynatmaya başlayın, kaynamaya devam ederken içerisine bir miktar limon suyu dökün. Süt kesilmeye başlayacaktır….

Alışveriş Sepeti

0

Sepetinize henüz ürün eklemediniz.